Hope haar kids zijn

donderdag 7 april 2011

Nieuws van Flopke dochter van onze Hope

Flopke = Sparkling Hope Glamour Dream
Geboren 1 maart 2009

Flopke’s karakter kun je in drie woorden samenvatten:
vrolijk
aanhankelijk
zorgzaam

Flopke is echt het zonnetje in huis en begroet je, ‘s morgens of als je thuis komt, heel enthousiast alsof ze je maanden niet gezien heeft…en brengt zo wel leven in de brouwerij! Ze kan nog steeds heel lekker gek doen en is altijd in voor iets leuks, hoe klein ook! Ze heeft ook veel vriendjes en gaat met bijna iedere hond heel leuk en speels om, alleen heel dominante herders vindt ze minder maar schuwt ze niet. Pupjes vindt ze super en daar is ze heel voorzichtig mee, evenals met kinderen. Daarnaast is het een echte lekkerbek en staat ook altijd vooraan als er haar inziens wat te halen valt (en dat valt soms tegen). Verder weet ze je super om haar pootje te wikkelen, baasje voorop! Een echte charmeuse dus!

Verder is ze echt heel erg aan ons gehecht en heeft echt heimwee als we haar langer buitenshuis alleen moeten laten, in bv. een pension. Dat merken we dan aan haar gedrag daarna en hoeveel ze toch altijd weer weet af te vallen! Als we terug komen kruipt ze dan het eerste half uur helemaal in je tot ze een klein beetje bij geknuffeld is, daarna laat ze je niet alleen in huis maar volgt je overal voor de komende dagen! Dan is ze ook echt onzeker of je niet wéér weg gaat.

Daarnaast is Flopke duidelijk heel baasgericht als het om ziekte gaat. Als ze zelf ziek is blijft ze heel dicht bij ons in de buurt, maar als één van ons ziek is doet zij net zo. Ze wijkt dan echt niet van je zijde en heeft heel veel geduld. Buiten is ze dan ook echt verdedigend naar anderen. Niet dat ze zal aanvallen, maar ze maakt wel duidelijk dat andere honden en mensen uit de buurt moeten blijven (hoge rug ed.)
Daarnaast is haar lievelingsuitje het trainen bij de KC en ze is ook best slim! Ze kan goed probleemoplossend denken en test je dan helemaal uit wat JIJ nu toch van haar wilt! Een super spel vindt ze dat!

Flopke en haar mams Hope hebben gemeen dat ze beiden net zo gek worden van vallende blaadjes en dan echt als een bezetene erachter aan willen rennen. Ze is dan ook echt niet rustig te houden in huis. In het voorjaar idem dito! Dan rent ze het liefst achter de vallende bloemblaadjes aan! En verder is Flopke gek op fruit en vooral appels! Daar kun je haar echt ’s nachts voor wakker maken! Daarnaast kan Flopke ook nog steeds in de kikkerhouding liggen, met de pootjes achter helemaal plat tegen de grond en de heupen dus gedraaid. En verder is ze net zo’n knuffelkont als haar moeder en naar het schijnt ook haar vader te zijn! Dat is echt haar grootste hobby en dagtaak: Knuffelen!

Kortom een hond uit duizenden, die zich heel diep in ons hart heeft weten te nestelen!

Haar avonturen kun je lezen op haar eigen blog: http://flopkes.blogspot.com/Marianna en Reint bedankt voor jullie uit gebreide mail en verhaal over Flopke
Leuke foto,s van het meisje ze lijkt sprekend op haar moeder Hope

Geen opmerkingen:

Een reactie posten